Proizvodi koji omogucuju ubrzano i kvalitetno postavljanje oplatnih sistema

Proizvodi koji omogucuju ubrzano i kvalitetno postavljanje oplatnih sistema

Svaki dio procesa izgradnje odradjen efikasnije s ciljem ustede sredstava ili vremena utice pozitivno na planirani budzet prilikom izgradnje. Da bi se ubrzali gradjevinski radovi i zavrsetak planiranih projekata u predvidjenom roku ili, ako je moguce, i ranije, bitno je koristiti sisteme koji ubrzavaju izvodjenje radova, a da se pri tome ne smanjuje kvalitet obavljenog posla.

Svakim danom nasa kompanije direktno utice na izradu objekata u gradjevinskoj industriji doprinoseci novim sistemima za salovanje zidova, stubova i ploca. Da bi se projekti obavljali kvalitetno i ubrzano, veliki uticaj imaju prvoklasni elementi oplatnih sistema.

Iron Products je kompanija koja u proizvodnji posebnu paznju posvecuje kvalitetu proizvoda  za oplatni sistem kao sto su distanceri, stafle, klinovi, stezaci za stub itd. U poredjenju sa starijim nacinima salovanja, ovi sistemi se jednostavnije i brze postavljaju a velika prednost je sto se mogu koristiti vise puta, osim proizvoda distancer, koji ostaje u betonu kao sastavni dio armature.

Na fotografijama ispod mozete pogledati sisteme za zid, stub i plocu.

Cilj je da, izvodjac, koji koristi ove sisteme zna kako da postavlja, koristi i skladisti sve elemente koji su sastavni i neizostavan dio prilikom izrade odredjenog projekta. Konstantna komunikacija nasih komercijalista s musterijama, kao i ukljucivanje strucnjaka iz ove oblasti cije aktivnosti edukativnog karaktera iz dana u dan uticu na podizanje svjesti o znacaju ispravnog koristenja oplatnih sistema kao alata za ubrzanu izgradnju objekata rezultiraju sve vecim prisutvom Iron Products sistema za salovanje na trzistima sirom Evrope.

Prisutnost na terenu  i konstantna podrska musterijama predstavljaju izuzetno bitne faktoreu gradjenju svijetle buducnosti nase kompanije gdje je krajnji cilj uvijek zadovoljstvo naseg klijenta i kvalitetno obavljen posao koristenjem elemenata iz nase prozvodne liste koje odlikuje vrhunski kvalitet tokom svih godina prisutnosti Iron Products-a u regionu i sire.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.